Ontspanningsmassage

“Onze eigen” ontspanningsmassage is doorspekt met therapeutische elementen. Het is het beste wat wij te bieden hebben. We hebben veel speciale massages, maar er gaat niets boven onze eigen massage, die nog geen officiële naam heeft, maar bestaat uit een ideale mix van ons hele repertoire. Deze massage is nooit twee keer precies hetzelfde. Het is altijd maatwerk, dat is afgestemd op datgene waar de cliënt behoefte aan heeft.

Verricht je zwaar lichamelijk werk, word je geplaagd door stress, een drukke baan of emotionele belasting? Of wil je gewoon een massage? Dan is onze ontspanningsmassage het perfecte middel om je volledig tot rust brengen. Om de effecten volledig tot hun recht te laten komen adviseren wij een massage van minimaal een uur.

Onze algemene ontspanningsmassage is voornamelijk gebaseerd op de klassieke massage, ook wel genoemd Zweedse massage. Daarnaast kunnen ook andere technieken worden toegepast. Tijdens het intakegesprek luisteren wij goed naar eventuele problemen en je wensen, want wij streven ernaar om maatwerk te leveren.

Waar het nodig is wordt er extra aandacht besteed aan zwakke of gevoelige plekken. Je hoeft je met niets anders bezig te houden dan met rust en genieten. De massage verlost je even van alle zorgen. Je ligt op een comfortabele massagetafel waarop je volledig kunt ontspannen.

Na de massage voelt men zich over het algemeen rozig, warm en ontspannen. Sommigen worden er een beetje “loom” van. Er kan een prettige vorm van vermoeidheid ontstaan. Het kan dan zomaar een half uurtje duren voordat je weer met beide voeten op de grond staat. Je doet er verstandig aan hier rekening mee te houden als je daarna nog andere afspraken hebt. 

Tijdsindicatie:

60 tot 90 minuten voor een optimaal effect.