Ontspannings Massage

“Mijn eigen” ontspanningsmassage is doorspekt met therapeutische elementen. Het is het beste wat ik te bieden heb. Er gaat niets boven mijn eigen massage, die nog geen officiële naam heeft, maar bestaat uit een ideale mix van mijn hele repertoire. Deze massage is nooit twee keer precies hetzelfde. Het is altijd maatwerk, dat is afgestemd op datgene waar de cliënt behoefte aan heeft.

Verricht je zwaar lichamelijk werk, word je geplaagd door stress, een drukke baan of emotionele belasting? Of wil je gewoon een massage? Dan is mijn ontspanningsmassage het perfecte middel om je volledig tot rust brengen. Om de effecten volledig tot hun recht te laten komen adviseren wij een massage van minimaal 50min.

Mijn algemene ontspanningsmassage is voornamelijk gebaseerd op de klassieke massage, ook wel genoemd Zweedse massage. Daarnaast pas ik ook andere technieken toe uit de shiatsu, holistic pulsing en sportmassage. Tijdens het intakegesprek luister ik naar eventuele problemen en je wensen, want ik streef ernaar om maatwerk te leveren.

Waar het nodig is wordt er extra aandacht besteed aan zwakke of gevoelige plekken. Je hoeft je met niets anders bezig te houden dan met rust en genieten. De massage verlost je even van alle zorgen. Je ligt op een comfortabele massagetafel waarop je volledig kunt ontspannen.

Na de massage voelt men zich over het algemeen rozig, warm en ontspannen. Sommigen worden er een beetje “loom” van. Er kan een prettige vorm van vermoeidheid ontstaan. Het kan dan zomaar een half uurtje duren voordat je weer met beide voeten op de grond staat. Je doet er verstandig aan hier rekening mee te houden als je daarna nog andere afspraken hebt.

TIJDSINDICATIE:
50 tot 80 minuten voor een optimaal effect.